Gratis intake gesprek

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Ik hou van betrouwbaarheid en duidelijkheid. Dit zie je ook terug in mijn tarieven, zonder verrassingen achteraf.

Tarieven/Pakketprijs

Mijn uurtarief is € 150,00 per uur, dit is € 75,00 per persoon. Deze bedragen zijn exclusief btw.

Wil je een pakketprijs zodat je weet waar je aan toe bent en achteraf niet voor verrassingen komt te staan? Ik werk met een vast pakketprijs dat afhankelijk is van je situatie. Tijdens het informatiegesprek kan ik je meer inzicht daarin geven.

Overige Kosten

Als je getrouwd bent, of een geregistreerd partnerschap hebt met kinderen, dan dient de rechtbank jullie echtscheiding uit te spreken. Het indienen van dat verzoekschrift doet een advocaat. Ook hierover geef ik tijdens het kennismakingsgesprek meer informatie.

  • Griffierechten (de kosten voor de rechtbank) zijn in 2023 vastgesteld op €314,-. Deze kosten zijn vrijgesteld van btw.
  • Kosten voor het indienen van een verzoekschrift bij de rechtbank door de advocaat.

Mijn doel is gehaald wanneer jullie met het best mogelijke resultaat door deze periode komen en mij als de beste aanvulling hebben ervaren.

JA, IK WIL een vrijblijvend GESPREK

Heb je interesse in een gratis kennismakingsgesprek, neem dan contact met mij op via de contactgegevens op deze pagina, of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Vermeld een tijdvak waarin ik het beste contact kan opnemen.

Mijn Contact Informatie

Adres

Berenkoog 93, Unit 1.01, 1822 BN Alkmaar

Email
Telefoonnummer
Volg mij