Over mij

Bianca Ploeg

Mijn persoonlijke ervaring met scheiden is de reden geweest dat ik de mediation opleidingen en de vakopleiding Scheidingsadviseur/-specialist ben gaan doen.

Ik voelde mij tijdens de scheidingen totaal niet gesteund en had geen idee wat er geregeld moest worden, misschien wel voor dat moment, maar de toekomst was totaal uit zicht. Dat bleek later ook wel, er was geen rekening gehouden met veranderingen in de toekomst. Er was een huisprobleem, veel onrust en ook financieel was er niet nagedacht over de jaren die zouden gaan komen.

De advocaat voerde uit wat wij aandroegen, maar ze dacht niet mee. Als moeder met 2 kinderen wilde ik gewoon zo snel mogelijk alles geregeld hebben om rust te krijgen, ook voor mijn kinderen. Tja en dat werd dus een lijdensweg, zo jammer en niet eerlijk.

Met deze ervaringen besloot ik wat te gaan doen. Na het afronden van de benodigde opleidingen ben ik gestart met mijn eigen praktijk:                                 “DAAROMSCHEIDINGSPECIALIST”.
Het begeleiden van gezinnen om op de best mogelijke manier het scheidingsproces te  doorlopen rekening houdend met alles wat van belang is.

Door mijn achtergrond als NLP coach, gericht op communicatie en verbinding, was ik al bezig om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Mijn carrière is ooit gestart als accountmanager en met deze zakelijk kant weet ik wat er nodig is om tot goede afspraken te komen, wanneer de emoties dat uiteindelijk toelaten.

Het belangrijkste is dat ik mij ontwikkeld heb tot de beste vorm als scheidingsspecialist. Ik ben een gevoelsmens, betrokken en resultaatgericht.

Omdat een scheiding één van de kwetsbaarste en gevoeligste periode in je leven is, is juist de persoonlijke “klik” in de begeleiding niet te onderschatten.

Door onze gezamenlijke gesprekken vind ik samen met jullie een weg om dit hoofdstuk goed af te sluiten waarbij ieder weet waar hij/zij aan toe is en de toekomstplannen weer gemaakt kunnen worden.

Mijn doel is gehaald wanneer jullie met het best mogelijke resultaat door deze periode komen en mij als de beste aanvulling hebben ervaren.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis informatiegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie persoonlijke situatie en vertel ik meer over mijn werk en mijn werkwijze. Ook is er de ruimte om vragen te stellen die bij jullie leven.

Mijn ADR certificaat: Klik hier

JA, IK WIL EEN vrijblijvend GESPREK

Heb je interesse in een gratis kennismakingsgesprek, neem dan contact met mij op via de contactgegevens op deze pagina, of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Mijn Contact Informatie

Adres

Berenkoog 93, Unit 1.01, 1822 BN Alkmaar

Email
Telefoonnummer
Volg mij